Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Zgadzam się Więcej informacji

ODSZKODOWANIA

KONTAKT Z NAMI

PRZYKŁADY

Uzyskaliśmy dla naszych klientów odszkodowania od:

Polityka prywatności


POLITYKA OCHRONY PRYWATNOŚCI

  1. Administratorem danych osobowych jest OWD Sp. z o.o. z siedzibą w Białymstoku przy Al. Solidarności 13 lok. 1.
  2. Zebrane dane osobowe Klientów będą przetwarzane przez administratora zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz.926, ze zm.).
  3. Dane osobowe Klientów mogą być przekazane przez OWD Sp. z o.o. wyłącznie podmiotom upoważnionym przez przepisy prawa i nie będą udostępniane innym odbiorcom.
  4. Klientom OWD Sp. z o.o. przysługuje pełny i nieograniczony dostęp do treści danych oraz możliwość ich poprawiania i wniesienia sprzeciwu na warunkach określonych w ustawie o ochronie danych osobowych, a ich podanie jest dobrowolne.
  5. Transfer danych osobowych przesłanych za pomocą formularza na stronie PrawoPasazera.pl odbywa się przy użyciu bezpiecznego protokołu SSL.

OWD sp. z o.o. zapewnia Klientom możliwość zmiany, modyfikacji lub usunięcia ich danych osobowych poprzez kontakt drogą e-mail na adres: biuro@owdkp.pl lub drogą pocztową na podany adres siedziby Spółki.


<span class="upper">Dowiedz się</span>
Dowiedz się
Jak uzyskać odszkodowanie

Skontaktuj się z nami, żeby dowiedzieć się, czy możemy Ci pomóc.
czytaj więcej »
<span class="upper">Zobacz</span>
Zobacz
Czy byłeś w podobnej sytuacji

Być może należy Ci się odszkodowanie od linii lotniczej.
czytaj więcej »
<span class="upper">Sprawdź</span>
Sprawdź
Czy należy ci się odszkodowanie

Poznaj prawa przysługujące pasażerom linii lotniczych.
czytaj więcej »

Uzyskaliśmy dla naszych klientów odszkodowania od:

 

Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
 



Jednocześnie chciałabym w swoim, jak również męża imieniu, bardzo podziękować za profesjonalne podejście do całej sprawy i za pozytywne jej załatwienie. Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem Państwa fachowości i profesjonalizmu. Sprawiliście nam ogromną radość.
Jednocześnie chciałabym w swoim, jak również męża imieniu, bardzo podziękować za profesjonalne podejście do całej sprawy i za pozytywne jej załatwienie. Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem Państwa fachowości i profesjonalizmu. Sprawiliście nam ogromną radość.
Jednocześnie chciałabym w swoim, jak również męża imieniu, bardzo podziękować za profesjonalne podejście do całej sprawy i za pozytywne jej załatwienie. Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem Państwa fachowości i profesjonalizmu. Sprawiliście nam ogromną radość.
Agnieszka z Łodzi z mężem
800 EUR odszkodowania
To jest moment, w którym chciałam BARDZO SERDECZNIE Państwu podziękować za pomoc w odzyskaniu odszkodowania. W każdym z kontaktów czuć było pełen profesjonalizm oraz poważne podejście do tematu.
To jest moment, w którym chciałam BARDZO SERDECZNIE Państwu podziękować za pomoc w odzyskaniu odszkodowania. W każdym z kontaktów czuć było pełen profesjonalizm oraz poważne podejście do tematu.
To jest moment, w którym chciałam BARDZO SERDECZNIE Państwu podziękować za pomoc w odzyskaniu odszkodowania. W każdym z kontaktów czuć było pełen profesjonalizm oraz poważne podejście do tematu.
Katarzyna z Mechelinki z rodziną
1.600 EUR odszkodowania
Dziękuje za pomoc, pewnie sama nie dałabym rady, gratuluję skuteczności.
Dziękuje za pomoc, pewnie sama nie dałabym rady, gratuluję skuteczności.
Dziękuje za pomoc, pewnie sama nie dałabym rady, gratuluję skuteczności.
Barbara z Warszawy z mężem
800 EUR odszkodowania

Dane spółki

Serwis PrawoPasazera.pl należy 
do Grupy OWD

OWD Spółka z o. o.
z siedzibą w Białymstoku, 
Al. Solidarności 13 lok. 1
KRS 439106, NIP 542-322-84-92,
REGON 200741144

Kontakt

home
Biuro OWD w Warszawie:
ul. Smyczkowa 12 lok. 31
02-678 Warszawa

phone+48 22 100 47 59
phonelink_ring+48 660 290 240
emailbiuro@prawopasazera.pl

timer

Pn-Pt 08:00 - 16:00
formularz kontaktowy
biuro na mapie
polityka prywatności mapa serwisu